Programma 2014

In 2014 hebben we diverse interessante en inspirerende bijeenkomsten gehouden. Hieronder een korte beschrijving.

Presentatie2

03-02-2014 Bijeenkomst met wethouder Van Mierlo op de automotive campus
JMH was te gast op de automotive campus in Helmond. Na een rondleiding over de campus, waarbij verteld werd over de ontwikkelingen hier, hebben we een uitdagende discussie gevoerd met wethouder Van Mierlo. In de discussie hebben we aangegeven wie JMH is en wat wij voor de stad kunnen en willen betekenen. Hierop zijn we uitgenodigd om de rol als klankbordgroep voor de gemeente verder op te pakken.

17-04-2014 Bedrijfsbezoek bij Arte di Granito
Arte di Granito is een maatwerkspecialist van keukenbladen, sanitair en projecten. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.000m2 gevestigd in Helmond en telt 75 medewerkers. JMH heeft een rondleiding gekregen door de fabriek, waarbij we de nieuwste technologieën op het gebied van steen- en composiet bewerking hebben bewonderd. In de presentatie en discussie die volgde bleek dat Arte di Granito zich in haar denken en handelen zeer bewust is van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van haar visie en strategie. Een inspirerende bijeenkomst!

01-07-2014 Informele bijeenkomst: walking dinner
Het mag een goede traditie zijn om jaarlijks een informele bijeenkomst te organiseren. Dit keer een walking dinner bij de Kasteelpoort, waar tevens de website van JMH werd gelanceerd.

16-09-2014 Groepsdiscussie met Rogier Aalders
Rogier Aalders is regionaal onderzoeker bij de afdeling Kennis en Economisch Onderzoek (KEO) van Rabobank Nederland. Hij heeft samen met ondernemend Helmond meegewerkt aan het economisch onderzoek ‘De kracht van Helmond’, dat als de bakermat van onze vereniging beschouwd mag worden. Wij zijn met hem in discussie gegaan over de huidige economische ontwikkelingen (regionaal en nationaal) en hoe wij als JMH daarmee ons voordeel kunnen doen.

20-11-2014 Een gezamenlijke bijeenkomst met de leden van Stichting Bedrijventerreinen Helmond
De parkmanagementorganisatie Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH) heeft als doel het stimuleren, coördineren en optimaliseren van duurzame samenwerking van de Helmondse bedrijventerreinen en de daarop gevestigde ondernemers. SBH is een onmisbare schakel in het contact tussen de verenigde ondernemers in Helmond en de overheden, zoals de gemeente Helmond. SBH is de gesprekspartner voor ondernemers die gezamenlijk zaken willen oppakken. Voldoende overeenkomsten dus om eens nader kennis met elkaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.