Programma 2013

In 2013 hebben we meerdere leerzame en inspirerende bijeenkomsten gehouden. Hieronder een korte beschrijving.

Presentatie2013

29-08-2012 Startbijeenkomst tijdens De Floriade in Venlo
Met een grote groep genodigden heeft de startbijeenkomst van JMH plaatsgevonden tijdens De Floriade in Venlo. Tijdens een presentatie van Bernd Damme werd het belang van netwerken onderstreept. Wethouder Van Mierlo heeft vervolgens de eerste deelnemers opgeroepen deel te nemen aan JMH.

05-02-2013 Kennismakingsbijeenkomst: Wie is wie?

Onder leiding van cabaretier John van der Sanden heeft de kennismakingsbijeenkomst van JMH plaatsgevonden bij de Rabobank in Helmond. Een diverse groep van professionals uit diverse branches behoort nu tot het netwerk van JMH.

14-05-2013 Ontbijtsessie: Balans werk en privé

Op verzoek van de leden is een bijeenkomst georganiseerd over de balans tussen werk en privé. In groepen is gediscussieerd over de verschillende uitdagingen die het behouden van de juiste balans met zich meebrengt. Hierbij zijn onderling veel tips en ervaringen gedeeld.

29-08-2013 Social media en social time
Het doel van onze vereniging is kortweg verbinden. In deze tijd gebeurt steeds vaker door middel van social media. Vandaar dat we een korte tips&tricks-workshop over de mogelijkheden van social media hebben gecombineerd met de officiele oprichting van onze vereniging. Uiteraard is dit heugelijk moment gevierd met een hapje en een drankje bij Hotel West Ende in Helmond.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.